Over Carriera

"Een wereldlijk verlies wordt vaak tot een geestelijk gewin."
(Inayat Khan)

PeterMijn naam is Peter Overgaauw en Carriera is mijn bedrijf. Al vanaf mijn 19e ben ik actief op de arbeidsmarkt. Ik heb onder meer gewerkt als verpleger, docent, schooldirecteur en –bestuurder. In mijn loopbaan heb ik altijd veel belangstelling gehad voor de ontwikkeling van anderen. Daarom ben ik in 2003 gaan werken als coach. Dat doe ik vanuit de wetenschap dat elk mens uniek is en potentieel heeft. Ik help je graag om jouw potentieel te ontdekken en te ontwikkelen.


Gecertificeerd, betrouwbaar en ervaren

Coaching is een vak. In coachingsgesprekken ontstaat een vertrouwelijke relatie. Daarom vind ik betrouwbaarheid en professionaliteit erg belangrijk. Ik ben gecertificeerd als coach practitioner (European Quality Assurance, EQA) en geregistreerd bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Ik geloof in een leven lang leren. Daarom volg ik op dit moment maandelijks masterclasses en intervisie bij de Coaching Academy International.

In mijn eigen loopbaan heb ik plezier en geluk gekend. Maar ik weet ook hoe afwijzing en ontslag voelen. Alle positieve, negatieve en leerzame ervaringen helpen mij bij het inrichten van jouw coachingstraject. Zo bied ik jou met Carriera coaching op maat.